luni, noiembrie 22, 2010

NOU


Salutare!
Clubul de Turism Alpin Magura a revenit in blogosfera. Dupa o absenta de mai bine de 8 luni Clubul invie intr-o noua formula mai dinamica, mai activa, mai tonica.

Pornind de la celebra idee ca "Schimbarea nu vine din cer. Vine din actiunea umana." am inceput sa materializam idei prin care Clubul sa isi atinga scopurile principale, printre care amintim promovarea patrimoniului turistic romanesc sau organizarea si coordonarea de excursii si drumetii montane.

Pentru mai multe detalii legat de obiective, activitatile regulate, istoric, servicii, link-uri catre alte site-uri sau date de contact va rugam sa vizitati: PREZENTARE GENERALA.

Desi nu ne reprezinta anumite aspecte din trecutul apropiat al clubului, mergem mai departe, incercand sa ne redefinim ca si organizatie. Speram ca aceasta revenire sa fie "intr-un ceas bun" :)

Pe acest blog veti gasi de acum inainte rapoarte de ture si activitati, articole si invitatii. Dorim ca informatia postata sa isi indeplineasca scopul informativ, dar in acelasi timp mizam si pe delectarea cititorilor, asa ca asteptam cu nerabdare comentariile voastre pe marginea postarilor.

Toate cele bune si ne vedem la munte!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu