marți, noiembrie 17, 2009

Noi si "PLUS NOI"

  Nu pot sa nu ma bucur enorm cand citesc peste tot laude la adresa lor... ma bucur pentru ca stiu ca le merita cu prisosinta... ii cunoastem din postura de  "culturalisti cantecaci" in jurul unor focuri de tabara sau pe scena vreunei Lire... Au facut pasul cel mare in lumea buna a folkului... zilele trecute au lansat la Alba Iulia primul lor album: "Cantece crude".
Au intrat pe usa din fata a celebritatii... si suntem mandri ca i-am "cunoscut" inainte de a deveni cunoscuti... sunt membrii nou-nascutului proiect "PLUS NOI",adica Stelian "Padre" Petrescu; Sebastian "Talisman" Kincses; Adrian "Axante" Puiulet; si Victor "Laureatul" Surugiu, adica doi aiudeni si doi zlatneni iubitori de Munte si de Muzica.
  Mie personal imi pare rau ca nu am fost de fata la lansarea din Alba Iulia,dar sper din tot sufletul sa ajung la lansarea de la Aiud (27-29.11 in cadrul "Serilor muzicii folk" ),poate primesc un autograf ... :D
  Imi aduc aminte ca in iunie 1995 am mai cunoscut inima muntilor o gasca nebuna care imbina muntele cu muzica intr-un mod asemanator ... pe atunci se numeau Amurg... mai apoi au devenit Karma... si toata lumea stie cine este  Karma... sper ca in viitorul apropiat sa vorbim despre PLUS NOI la fel ca despre amicii nostri de la Giurgiu.
  Pe blogul trupei www.folkplusnoi.blogspot.com gasiti mai multe informatii despre ei,alaturi de programul pe care il vor avea in continuare si de alte noutati.
  II felicitam si le uram viata lunga si prolifica... bafta si toate bune
       http://www.youtube.com/watch?v=apwIeHPhuf8
       http://www.youtube.com/watch?v=gcUv0Yil9tw

Un comentariu:

  1. Multumim de articol! Ne vedem la Paltinis! Si daca totul merge bine, la Sibiu, in 13 Martie.

    RăspundețiȘtergere