miercuri, ianuarie 27, 2010

"Colindam, colindam, iarna..."

Asa cum se obisnuieste in Ajunul Craciunului, clubul se aduna cu mic cu mare si porneste sa vesteasca Nasterea Domnului. Dupa incheierea evenimentului cu Mos Craciun, am lasat bebelusii in grija parintilor [desi erau atat de adorabili...]



... si am inceput sa colindam de la deal spre vale. Printre primii ascultatori s-a numarat si micul Paulie, preaiubitul animal de companie al Dianei. Nu cred k stiu vreo zburatoare mai rasfatata ca el. Aaa.. ba da, pe stapana acestuia! Si ea e o zburatoare mica si rasfatata! [Diana practica parasutism]




La inceputul serii toata lumea era plina de energie fie naturala, fie artificiala [cafeaua rulzz!!] astfel am cantat din suflet, si am luat la rand casele prietenilor. Dupa o anumita ora, plictisiti de colinde, cei mici [13 ani in sus] au inceput sa cante pe strazi cantece de munte. Vrand, nevrand am ajuns sa cantam cu totii diferite cantece din sfera montana.






Sirul de colindatori care nu se mai termina...
De foarte multe ori stateam in picioare sau jumate intr-o camera si jumate pe hol deoarece nu incapeam toti intr-o singura incapere.





Vreau sa fac o paralela intre atmosfera de la 22.00 unde toata lumea era cu un zambet mare pe buze si pusi pe distractie...













Interviu luat domnului presedinte pt "Varza TV".
"Andreea ai acum legatura"








... si atmosfera la 6 dimineata.


























Vrem sa consemnam aici un eveniment fara precedent: Domnul Traian ne-a insotit pana la 2 dimineata. Un record fenomenal!! Iti multumim nea' Traian ca ne-ai onorat cu prezenta pe o perioada asa de lunga.
Oricum nu a fost scutit de clasicul "Cine pleaca e un bulangiu..."


Marius a avut o dubla functie in Ajun:
1) Pe cea de tati
2) Pe cea de "Tovaras Presedinte"


Razele amortite ale soarelui prindeau forta incepand sa spulbere noaptea intunecata, asa si oboseala, amortita de cafea, incepea sa isi faca simtita prezenta.
Noaptea avea sa se sfarseasca, insa nu fara a gusta din faimoasele si mult ravnitele sarmale, la Sergiu acasa.
Domnul presedinte "ne-a dat clasa" la cum se mananca sarmalele.El a atins uimitorul numar de 15 sarmale. In urma lui venea repede si in forta domnul Fleaca care in final a mancat "doar" 10 sarmale.
De fapt competitia a reconstituit memorabilul eveniment in care PDL-ul a castigat alegerile. Astfel domnul presedinte [al clubului] l-a reprezentat pe Base' si PDL-ul, iar domul Fleaca pe Geoana cu PSD-ul. Concurentilor li s-a luat apoi interviu in legatura cu ceea ce simt dupa atata haleala.
[mentionez faptul ca Magura Cisnadie nu are nicio culoare politica]

Si uite asa si-a petrecut Clubul Magura Noaptea de Craciun.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu